9 april 2021

Laatste sessie project- en werkgroep verkeersstudie online

Op 6 april 2021 is de project- en werkgroep verkeersstudie voor het laatst bij elkaar gekomen. De Teams-vergadering is nu beschikbaar.
Lees verder

1 april 2021

Teams opname project- en werkgroep landschappelijke analyse 31 maart

De gecombineerde project- en werkgroep landschappelijke en cultuurhistorische analyse is op 31 maart 2021 online bij elkaar gekomen. De Teams-opname van deze sessie is inmiddels voor een ieder beschikbaar.
Lees verder

31 maart 2021

Update deelprojecten

De lopende projecten zijn weer voorzien van een laatste update. En er zijn twee nieuwe projecten toegevoegd.
Lees verder

25 maart 2021

Opname project- en werkgroep verkeersstudie (18 maart)

De gecombineerde project- en werkgroep verkeersstudie is op 18 maart 2021 online bij elkaar gekomen. De Teams-opname van deze sessie is inmiddels voor een ieder beschikbaar.
Lees verder

11 maart 2021

Opname project- en werkgroep landschappelijke analyse online

De gecombineerde project- en werkgroep landschappelijke en cultuurhistorische analyse is op 10 maart 2021 online bij elkaar gekomen. De Teams-opname van deze sessie is inmiddels voor een ieder beschikbaar.
Lees verder

10 maart 2021

Aanmelden omgevingsdialoog centra Burgh en Haamstede

Bewoners, eigenaren en huurders in het plangebied van de centra Burgh en Haamstede hebben onlangs een brief ontvangen over de omgevingsdialoog. Via deze website willen wij deze mensen nogmaals wijzen op de mogelijkheid tot deelname. Indien u onverhoopt geen brief hebt gehad, maar u wel bewoner, eigenaar of huurder bent in het gebied, dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden.
Lees verder

4 maart 2021

Opname werkgroep landschappelijke en cultuurhistorische analyse (25 februari) beschikbaar

De project- en werkgroep landschappelijke en cultuurhistorische analyse heeft op 25 februari vergaderd. De leden van de project- en werkgroep hebben ingestemd met vrijgave van deze Teams opname.
Lees verder

26 februari 2021

Concept verkeersstudie Burgh-Haamstede ter inzage van 1 tot en met 14 maart

De afgelopen maanden heeft de gemeente, in nauwe samenspraak met een project- en werkgroep, de concept verkeersstudie Burgh-Haamstede opgesteld. Van 1 tot en met 14 maart 2021 is er een mogelijkheid om hierop te reageren.
Lees verder

19 februari 2021

Opname bijeenkomst project- en werkgroep strategische aanpak centra (19 februari) beschikbaar

De project- en werkgroep strategische aanpak centrum is op 19 februari 2021 digitaal bijeen geweest. De leden van de project- en werkgroep hebben ingestemd met vrijgave van deze Teams opname.
Lees verder

19 februari 2021

Opname bijeenkomst project- en werkgroep verkeersstudie (19 februari) beschikbaar

De project- en werkgroep verkeersstudie is op 19 februari 2021 digitaal bijeen geweest. De leden van de project- en werkgroep hebben ingestemd met vrijgave van deze Teams opname.
Lees verder

10 februari 2021

Terugkijken: presentaties informatiebijeenkomst 9 februari

Op 9 februari 2021 heeft de gemeente een openbare digitale informatiebijeenkomst georganiseerd om burgers, ondernemers en andere belangstellenden bij te praten over de stand van zaken van drie lopende projecten. U kunt deze presentaties nu terugkijken.
Lees verder

7 februari 2021

Opname project- en werkgroep landschappelijke analyse online

De gecombineerde project- en werkgroep landschappelijke en cultuurhistorische analyse is op 4 februari 2021 online bij elkaar gekomen. De Teams-opname van deze sessie is inmiddels voor een ieder beschikbaar, evenals de presentatie.
Lees verder