6 juli 2021

Verkeersmaatregelen Nieuw-Haamstede gereed

In de maand juni heeft Aannemingsbedrijf M.J. Oomen in opdracht van de gemeente diverse verkeersmaatregelen uitgevoerd in Nieuw-Haamstede. Zowel onze gemeente als direct omwonenden en Belangenvereniging Nieuw-Haamstede zijn content met de uitvoering en de positieve effecten van de verkeersmaatregelen.
Lees verder

1 juli 2021

Ontwerp kaders Dorpsvisie Burgh-Haamstede zes weken ter inzage

Op 24 juni 2021 heeft de gemeenteraad van Schouwen-Duiveland een amendement over de Dorpsvisie Burgh-Haamstede vastgesteld.
Lees verder

11 mei 2021

College stuurt drie rapportages ter besluitvorming naar gemeenteraad

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 11 mei 2021 drie rapportages ter besluitvorming naar de gemeenteraad toegezonden. Het betreft de cultuurhistorische en landschappelijke analyse, de verkeersstudie en het strategisch programma centra.
Lees verder

6 mei 2021

Diverse infrastructurele maatregelen Nieuw-Haamstede

In het kader van de zogenaamde ‘overige projecten’ heeft de stuurgroep Burgh-Haamstede onlangs besloten om drie infrastructurele projecten in Nieuw-Haamstede uit te voeren. Het betreft werkzaamheden aan de kruising Badweg/Kloosterweg, de Wilgenweg/Strandweg/Badweg en de kruising Vertonsweg/Kloosterweg.
Lees verder

22 april 2021

Ruim 100 mensen aanwezig bij informatieavond uitvoering dorpsvisie

Op 19 april heeft de gemeente voor de tweede keer dit jaar een digitale informatiebijeenkomst georganiseerd. De avond stond in het teken van het presenteren van de inhoud van de eindrapportages, die door Bureau B+B (landschappelijke en cultuurhistorische analyse), Kadaster (strategisch programma) en Juust (verkeersstudie) eind deze maand bij de gemeente worden aangeboden voor nadere besluitvorming. De presentatie kunt u hier terugkijken.
Lees verder

15 april 2021

Zoomlink informatieavond 19 april

Op maandagavond 19 april tussen 19.00 en 21.00 uur organiseren wij een bijeenkomst over de eindrapportages van de sleutelprojecten. We maken tijdens de bijeenkomst gebruik van een online omgeving, ‘Zoom’. U hoeft daarvoor niets te downloaden! Wij adviseren u wel om 18.30 uur alvast in te loggen via de link.
Lees verder

15 april 2021

Laatste sessie project- en werkgroep strategisch programma

Op 13 april 2021 is de project- en werkgroep strategisch programma voor het laatst bij elkaar gekomen. De Teams-vergadering is nu beschikbaar.
Lees verder

15 april 2021

Laatste sessie project- en werkgroep landschappelijke analyse

Op 14 april 2021 is de project- en werkgroep landschappelijke- en cultuurhistorische analyse voor het laatst bij elkaar gekomen. De Teams-vergadering is nu beschikbaar.
Lees verder

13 april 2021

Informatiebijeenkomst eindrapportages sleutelprojecten dorpsvisie Burgh-Haamstede

Op maandagavond 19 april tussen 19.00 en 21.00 uur organiseren wij een bijeenkomst over de eindrapportages van de sleutelprojecten die we momenteel uitvoeren in het kader van de dorpsvisie Burgh-Haamstede: - Verkeersonderzoek; - Strategische aanpak centrum; - Landschappelijke en cultuurhistorische analyse.
Lees verder

9 april 2021

Laatste sessie project- en werkgroep verkeersstudie online

Op 6 april 2021 is de project- en werkgroep verkeersstudie voor het laatst bij elkaar gekomen. De Teams-vergadering is nu beschikbaar.
Lees verder

1 april 2021

Teams opname project- en werkgroep landschappelijke analyse 31 maart

De gecombineerde project- en werkgroep landschappelijke en cultuurhistorische analyse is op 31 maart 2021 online bij elkaar gekomen. De Teams-opname van deze sessie is inmiddels voor een ieder beschikbaar.
Lees verder

31 maart 2021

Update deelprojecten

De lopende projecten zijn weer voorzien van een laatste update. En er zijn twee nieuwe projecten toegevoegd.
Lees verder