Onderzoek naar de ervaringen met de nieuwe hubs op de Kriekemeet en Westenschouwen Dorp

13 juni 2024

Sinds 8 januari stapt u op de bus op een andere locatie in Burgh-Haamstede. De hub op de Kriekemeet of bij de in- en uitstaplocatie Westenschouwen Dorp aan de Kraaijensteinweg. Eind 2022 onderzochten we de oude situatie, toen er nog bussen stopten bij de haltes in het dorp. We doen nu opnieuw onderzoek en willen graag weten hoe u de nieuwe situatie ervaart. We nodigen u daarom uit om een vragenlijst in te vullen.

Meedoen aan het onderzoek?

In opdracht van gemeente Schouwen-Duiveland, Provincie Zeeland en Connexxion voert onderzoeksbureau I&O Research B.V. een tweede onderzoek uit onder inwoners, ondernemers en bezoekers van Burgh-Haamstede en reizigers van Connexxion. Bent u inwoner, ondernemer, bezoeker of reiziger? Wilt u online aan het onderzoek meedoen? 

Tot en met 7 mei 2023 kunt u meedoen aan het onderzoek. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuutjes.

Vragen?

Hebt u vragen over dit onderzoek, dan kunt u contact opnemen met de gemeente Schouwen-Duiveland, telefoonnummer 0111 452 000. Wilt u meer informatie over de vragenlijst? Neem dan contact op met de helpdesk van I&O Research:

  • Bel met 0800-0191 (gratis) 
  • Mail naar helpdesk@ioresearch.nl 
  • Stuur een bericht via WhatsApp naar 06-86826208

Wat gebeurt er met de resultaten?

Met de uitkomsten van dit onderzoek brengen wij in beeld wat de ervaring van inwoners, bezoekers en reizigers zijn met de in- en uitstaplocatie Westenschouwen Dorp en de hub bij de Kriekemeet en wat voor invloed het vervangen van de bushaltes heeft op de leefbaarheid in Burgh-Haamstede. Uw mening helpt ons om te bouwen aan een toekomstbestendig OV-netwerk in uw dorp.