Informatiebijeenkomst eindrapportages sleutelprojecten dorpsvisie Burgh-Haamstede

13 april 2021

Op maandagavond 19 april tussen 19.00 en 21.00 uur organiseren wij een bijeenkomst over de eindrapportages van de sleutelprojecten die we momenteel uitvoeren in het kader van de dorpsvisie Burgh-Haamstede: - Verkeersonderzoek; - Strategische aanpak centrum; - Landschappelijke en cultuurhistorische analyse.

Wij nodigen u van harte uit om deze avond digitaal bij te wonen. De eindrapportages zijn afgerond. Tijdens de avonden informeren we u over de resultaten van de verschillende studies. In mei zal het college over deze eindrapportages een besluit nemen. De gemeenteraad neemt in juni een besluit.

We starten de avond (19.00 uur) met een korte introductie over de digitale bijeenkomst. De ‘inloop’ is al vanaf 18.30 uur mogelijk. Rond 19.00 opent wethouder Van Burg de bijeenkomst. Vervolgens krijgen de drie betrokken bureaus (Juust, B+B en het Kadaster) de gelegenheid hun ‘eindproduct’ kort toe te lichten. We proberen de bijeenkomst een zo interactief mogelijk karakter te geven, met ruimte voor het stellen van vragen door inwoners en ondernemers via de chat. We eindigen de avond uiterlijk 21.00 uur.

U kunt de link voor de digitale vergadering op 19 april 2021 vinden op de website van de dorpsvisie onder het kopje ‘Nieuws’.

We maken tijdens de bijeenkomst gebruik van een online omgeving, ‘Zoom’. U hoeft daarvoor niets te downloaden! Wij adviseren u wel om 18.30 uur alvast in te loggen via de link. U kunt dan van te voren testen of alles werkt. Zo kunnen we op tijd van start gaan! Om te zorgen dat we samen zo prettig

mogelijk kunnen communiceren tijdens de bijeenkomst, is het van belang om rekening te houden met het volgende:

  • Zorg voor een computer/laptop. Sluit de stroomkabel van uw laptop aan;
  • Zorg dat de audio van uw computer/laptop werkt: spraak, beeld en geluid;
  • Zorg voor een goede internetverbinding;
  • Gebruik een headset of oordopjes als u deze hebt;
  • Sluit zoveel mogelijk andere programma’s op uw computer af;
  • Voorkom achtergrondgeluiden, door uw microfoon op “mute’’ te zetten.

Hebt u vooraf vragen over Zoom? Neem gerust contact op met Janny de Jonge via telefoonnummer (0111) 452 347.

Tot ziens op 19 april!